Houten Bril Zomertrend 2018

houten zonnebril

Zomertrend 2016 is de houten zonnebril

Vorig jaar werd er al over geschreven dat de houten zonnebril meer en meer populair aan het worden was en nu in 2018 is het tijdperk van de houten zonnebril aangebroken!

Welkom bij de aankomende zomertrend 2018.

De houten zonnebril wint steeds meer terrein en dat is niet voor niks natuurlijk. Ze zien er altijd anders uit waardoor je een uniek uitziend product hebt. Ze zijn hardstikke unisex dus dames en heren kunnen dezelfde houte bril dragen of misschien delen :-).

Maar laten we eerlijk zijn, ze zien er ongelooflijk mooi uit. Hout heeft van nature al die diepte en warmte die we zo graag om ons heen hebben en met een houten zonnebril loop je dan wel met een kunstwerk op je hoofd. De combinatie van verschillende kleuren glazen die overigens UV-400 polariserend zijn, maken deze houten brillen onweerstaanbaar.

Donker

Florence

69,95

Bruin

Quarto

109,00

Bruin

Terzo

109,00

We zeiden het al…………………. de houten zonnebril is de trend van 2018!!!

Wist je overigens dat de houten brilmonturen vaak gemaakt worden van bamboe? Met een bamboe zonnebril ben je gelijk ook milieu bewust want deze planten zijn er in overvloed. Wist je overigens dat er ook bamboe ondergoed bestaat? Misschien de volgende trend? Maar ook wordt er gebruik gemaakt van houtsoorten zoals walnoot, teak, maple en ebony, zebra en greenmaple. Een aantal houten brillen in ons assortiment hebben zelfs verschillende laagjes hout. Dan heb je toch echt wel iets heel speciaals op je hoofd.

Over trends gesproken! Zomer 2018 is coming…….

Blauw

Alabama

49,95

Groen

Alpina

69,95

Donker

Elisabeth

69,95

Houten zonnebril blijft echt drijven?

Koop je een houten zonnebril dan koop je gelijk ook een kwaliteits product. Alle houten modellen zijn handgemaakt met gepolariseerde krasvrije lenzen. En bijna vergeten te zeggen, ze zijn vederlicht waardoor de meeste houten zonnebrillen blijven drijven. Handig als je romantisch over de railing van een gracht met je geliefde naar de eendjes zit te kijken en je bril ineens in het water valt.

Neem een kijkje in onze webwinkel.